Home

Hitachi Digital Media Group

Hitachi

<strong>Hitachijeva ekološka vizija do 2025. </strong><br />Za svoj doprinos smanjenju emisije CO2 iz proizvoda iz Hitachi Group za 100 milijuna tona do 2025. godine

Ekološka vizija Hitachija

Hitachi je izradio "ekološku viziju" kako bi dao svoj doprinos izgradnji održivoga društva. Svojom poslovnom praksom i ekološkim proizvodima težimo tome da smanjimo emisiju ugljika za 100 milijuna tona godišnje do 2025.

Naš je cilj razviti tehnologiju koja potiče život, a koja će potaknuti i realizirati istinski održivo društvo trenutačnim i budućim generacijama.

Proizvodi nove generacije

Hitachijevi projektori upotrebljavaju komponente koje pomažu u smanjenju utroška energije i otpuštanja ugljika.

Smanjenje otpuštanja ugljika
Radimo na tome da smanjimo emisiju plina zbog efekta staklenika u svakoj fazi proizvodnje na taj način da uvodimo sljedeće::

  • Kućište bez boje
    Boja može otpuštati opasne plinove u zrak i okruženje pa odabiremo alternative za svoje projektore.

  • Smanjenje veličine kartona
    Naši najnoviji projektori dolaze u manjim kartonima. To znači da možemo transportirati gotovo dvaput toliko u jednom putovanju, čime dodatno smanjujemo otpuštanje ugljika.

  • Kartonske kutije za reciklažu
    Naše kartonske kutije sada se izrađuju od 100% materijala za reciklažu tako da ne bi smjeli puniti odlagališta otpada.

Uvođenje načina rada s pripravnošću od 1 W

1 Watt with projector image

Hitachijevi projektori su moderni, praktični i suvremeni, ali se trudimo da budu i zeleni u svakoj fazi njihovoga životnog ciklusa. Zbog toga je način rada s pripravnošću od 1 W važan za novu značajku svih Hitachijevih projektora.

Nova europska direktiva uskoro će ograničiti utrošak energije projektora u stanju pripravnosti na 1 W. Međutim, mi u Hitachiju smo jedan korak ispred drugih. Kao dio ekološke vizije već smo osigurali da svi projektori navedeni gore imaju tu značajku štednje energije. Tako ćete od 2010. štedjeti energiju čak i ako morate ostaviti projektor u načinu rada s pripravnošću.

To je jedan od mnogobrojnih koraka Hitachija kako se minimizirao negativan utjecaj na okoliš.

Super Hybrid Filter image

Super hibridni filtar
Novi Hitachijev super hibridni filtar najbolji je na tržištu. On traje iznimnih 6000 sati kako bi smanjio učestalost održavanja i troškove zamjene.


Long Lamp Life image

Dugotrajna lampica
Sada možete iskoristiti prednosti dugotrajnije lampice više nego ikada prije. Primjenom novoga ekonomičnog načina rada trajanje lampice produljuje se na više od 6000 sati*, što odgovara uporabi projektora tri sata dnevno u razdoblju od deset godina.


Long Filter Life image

Dugotrajni filtar
Hitachijev filtar treba trajati toliko dugo kao i lampica. Budući da se zamjenske lampice isporučuju s novim filtrom, možete oboje zamijeniti istodobno i tako izbjeći nepotrebno čišćenje filtra.*

*Primjenjuje se na najnovije modele.